Details:

Groep:
Landelijk

Locatie
Schagen, Landbouwstraat  14

Prijs
€ 495.000,-- k.k.
 

Meer in deze regio

Soortgelijk objecten

Terug

Karakteristiek herenhuis met mogelijkheid te wonen en te werken in het centrum

Mooi gesitueerd in het stadshart van Schagen met vele winkels en gezellige restaurants.

Deze ruime hoekwoning en privacyrijke tuin is gelegen op een zeer prettige locatie in het centrum van Schagen. De woning ligt in een fijne wijk met karakteristieke panden, nabij scholen, gemeentegroen, het station en vele andere voorzieningen. Schagen is goed bereikbaar met uitvalswegen naar plaatsen als Alkmaar, Heerhugowaard en Hoorn midden tussen het mooie platteland.

Woning

Deze vrijstaande woning biedt u veel comfort. Zo is de woning gedurende de laatste jaren gerenoveerd en beschikt deze over een half open keuken met openslaande tuindeuren naar het zonnige terras. Ook de woonkamer is luxe afgewerkt en beschikt onder andere  over ramen met glas en lood en andere details. 

Begane grond
Voorentree, hal met toilet, meterkast, trap naar de eerste verdieping en toegang tot de sfeervolle woonkamer. De woonkamer is voorzien van een eikenhouten vloer en mooie open keuken voorzien van inbouwapparatuur. De tuindeuren komen uit op het terras  wat op het zuiden is gelegen. Via de keuken bereikt u de bijkeuken welke een zijentree heeft naar het terras en de openbare weg. In de tuin is een stenen berging gesitueerd. In de woonkamer en keuken ligt een eikenhouten vloer. De bijkeuken heeft plavuizen, de entreevloer is granito. De woning is deels voorzien van isolatieglas. De voordeur is een massief teaken deur. De begane grond mag officieel worden ingericht als kantoorruimte en/of dienstverlening. Dit biedt u een goede mogelijkheid om wonen en werken te combineren in het centrum van Schagen.

Eerste verdieping
Op de eerste verdieping bevindt zich een ruime overloop met twee slaapkamers en een tweede woonkamer, welke als derde slaapkamer kan worden ingericht. Daarnaast treft u een goed afgewerkte badkamer aan.  Elders op de verdieping zijn wasautomaat en droger in een afsluitbare ruimte gesitueerd.

Tweede verdieping
Middels een ruime vaste trap bereikt u de tweede verdieping met torenkamer. Deze verdieping heeft naast de torenkamer nog een slaapkamer en een ruime berging. Deze woning biedt u naast comfort ook veel ruimte. In totaal heeft de woning circa 725 m3 wooninhoud. De woning is aangewezen als gemeentelijk monument.

De achtertuin is mooi aangelegd en is zeer zonnig gelegen. U heeft bijna geen schaduw van omliggende gebouwen.

Kom eens binnen kijken!

Locatie kaart

 

 

Nico Hoedjes

Nico Hoedjes

H3 Landelijk Vastgoed
Bobeldijk 109
1647 CL Berkhout

 

T : 0229-551033
F : 0229-551066
E : info@h3.nl

 
© H3 Landelijk Vastgoed   -