Details:

Groep:
Landelijk

Locatie
Burgerbrug, Grote Sloot 

Prijs
€ Vanaf 125.000,-- v.o.n.
 

Meer in deze regio

Soortgelijk objecten

Terug

Kavels voor vrijstaande woningen te Burgerbrug

Altijd al dicht bij het strand willen wonen? Vrij wonen, uw eigen droomhuis en toch zeer betaalbaar?

 Impressie foto

Deze unieke mogelijkheid wordt gerealiseerd in Burgerbrug, een klein dorp op enkele kilometers van het strand. Door de bedrijfsverplaatsing van een melkveebedrijf is er een kleinschalig woningbouwplan ontwikkeld bedoeld voor 15 vrijliggende woningen.

Dit plan ligt aan het lint van Burgerbrug aan de Grote Sloot met aan de achterzijde uitzicht over prachtige weilanden met grazende koeien.

Burgerbrug heeft een actieve dorpsgemeenschap. Er bestaan diverse verenigingen die activiteiten organiseren in en rond het dorp en sinds kort is er een nieuwe brede school.

Burgerbrug is gelegen op korte afstand van de kustplaatsjes Petten en Schoorl. Een gebied waar u kunt genieten van een heerlijk strand, een prachtig duin- en boslandschap en een gezellig centrum met winkels en restaurants en terrasjes. Daarnaast ligt Burgerbrug op redelijk korte afstand van Alkmaar en Schagen waar u ook alle voorzieningen treft.

Kortom, heerlijk wonen met op korte afstand de kust en andere nodige voorzieningen.

De kavels

Omlijnd

De kavels hebben een oppervlakte variërend van ruim 700 m² tot 1600 m². De kavels mogen gevarieerd worden bebouwd. De goot- en bouwhoogte mag maar liefst tot respectievelijk 6,5 meter en 10 meter waardoor u een veel vrijheid heeft om uw gewenste ontwerp te kunnen realiseren. U mag een woning bouwen met een ruime inhoud van 750 m³ rekening houdend dat het hoofdgebouw op ten minste 3 meter van de zijdelingse perceelgrens te worden gebouwd. Door de ruime perceelafmetingen heeft kunt een u tuin met veel privacy aanleggen.

De kavels liggen rondom een parkachtig hofje. De kavels zijn deels begrensd aan water.

Het realiseren van een bed-and-breakfast of werken aan huis behoren hier tot de mogelijkheden.

De vraagprijs is vanaf € 125.000,-- VON.

Benieuwd naar de mogelijkheden van deze bouwkavels? Bel ons dan voor meer informatie of een afspraak.

Locatie kaart

 

 

Nico Hoedjes

Nico Hoedjes

H3 Landelijk Vastgoed
Bobeldijk 109
1647 CL Berkhout

 

T : 0229-551033
F : 0229-551066
E : info@h3.nl

 
© H3 Landelijk Vastgoed   -