Details:

Groep:
Bouwkavel

Locatie
Burgerbrug, Grote Sloot 

Prijs
€ 199.000,-- k.k.
 

Meer in deze regio

Soortgelijk objecten

Terug

Twee prachtige bouwkavels van circa 1.200 m² op korte afstand gelegen van duinlandschap en de zee

Een prachtige mogelijkheid om te wonen op deze mooie locatie en het naar eigen wens kunnen realiseren van uw droomhuis op een van deze twee ruime kavels met vrij uitzicht over de landerijen.

Impressie

Burgerbrug, een klein dorp aan de Grote Sloot.

Burgerbrug is meteen na de droogmaking van de polder gesticht. Hier heeft zich een lintvormige bebouwing met veel variatie langs de Grote Sloot ontwikkeld. Burgerbrug heeft een actieve dorpsgemeenschap. Er bestaan diverse verenigingen die activiteiten organiseren in en rond het dorp en sinds kort een nieuwe brede school.

Burgerbrug is gelegen op korte afstand van het kustplaatsjes Petten en Schoorl.  Een gebied waar u kunt genieten van een heerlijk strand, een prachtig duin- en boslandschap en een gezellig centrum met winkels en restaurants en terrasjes. Daarnaast ligt Burgerbrug op 11 kilometer van de stad Schagen waar u ook alle voorzieningen treft. Ook kunt u terecht in de nabij gelegen dorpen Sint -Maarten en Warmenhuizen.

Kortom, heerlijk wonen met op korte afstand de kust en andere nodige voorzieningen.

De kavels

Plankaart

De kavels liggen klaar om bebouwd te worden en hebben een oppervlakte van circa 1.200 m²  (circa 20 bij 60 meter). De kavels hebben ruimte voor gevarieerd bouwen. De goot- en bouwhoogte mag maar liefst tot respectievelijk 6,5 meter en 10 meter waardoor u een veel vrijheid heeft om uw gewenste ontwerp te kunnen realiseren. U mag een woning bouwen met een ruime inhoud van 750 m³  rekening houdend dat het hoofdgebouw op ten minste 3 meter van de zijdelingse perceelgrens te worden gebouwd. Door de ruime perceelafmetingen heeft kunt een u tuin met veel privacy aanleggen.

De kavels zullen worden ontsloten middels een eigen oprit.

De kavels zijn deels begrensd aan water. De kavels zijn thans weiland en begroeid met gras, voor de rest staat er geen andere beplanting. De vorm van de kavels zijn rechthoekig.

Het realiseren van een bed-and-breakfast of werken aan huis behoren hier tot de mogelijkheden.

Omgeving

De genoemde vraagprijs geldt voor zowel de linker als de rechterkavel.

Benieuwd naar de mogelijkheden van deze bouwkavels? Bel ons dan voor meer informatie of een afspraak 0229-551033.

Locatie kaart

 

 

Nico Hoedjes

Nico Hoedjes

H3 Landelijk Vastgoed
Bobeldijk 109
1647 CL Berkhout

 

T : 0229-551033
F : 0229-551066
E : info@h3.nl

 
© H3 Landelijk Vastgoed   -