Details:

Groep:
Landelijk

Locatie
Heerhugowaard, Rustenburgerweg 249

Prijs
€ 569.000,-- k.k.
 

Meer in deze regio

Soortgelijk objecten

Terug

Landhuis met circa 1,1 ha grond

Deze prachtige woning is gelegen aan het karakteristieke en gevarieerde lint van de Rustenburgerweg te Heerhugowaard, niet ver van het plaatsje Rustenburg.

Deze locatie biedt u het beste van twee werelden, u woont niet alleen bijzonder mooi met uitzicht op de weilanden en de Schermer molens maar bent ook dicht bij grote steden als Alkmaar, Hoorn en Amsterdam. Middels de autosnelweg A7 of A9  kunt u in circa 40 autominuten in Amsterdam zijn.

Locatie

Op deze plek bevindt zich thans een landelijke woning met circa 8.600 m2 kassen en aanhorigheden. Wij kunnen u de woning aanbieden met een schuur van circa 135 m2 en 1,1 ha weiland. Het glastuinbouwbedrijf wordt op deze locatie beëindigd en de kassen worden gesaneerd. Op enige afstand van de weg (minimaal 30 meter) komt voor het slopen van de kassen een nieuw te bouwen vrijstaande woning. Door dat de kassen worden gesloopt en de nieuwe woning schuin achter deze bestaande woning wordt gebouwd ontstaat er voor deze bestaande woning zicht naar het zuidoosten en wordt de woning zelf ook zichtbaar vanaf de weg.

Woning

De landelijke woning is vanaf de Huigendijk al zichtbaar over een weiland zonder bebouwing waardoor het mooie aangezicht eveneens wordt versterkt. De woning is gebouwd  rond 1930 en is in 1977 ingrijpend verbouwd.  De gevels zijn gemetseld, voorzien van spouwmuurisolatie en hebben houten kozijnen met overwegend isolerende beglazing. Het dak is gedekt met riet. Vloeren op de begane grond zijn van beton en op de verdieping van hout. De woning heeft een inhoud van circa 675 m3.  De goothoogte bedraagt circa 3 meter en de nok circa 7 meter. De woning beschikt eveneens over een inpandige garage.

De indeling van de woning is als volgt:
Op de begane grond is de entree/ hal met trap en toilet gesitueerd, woonkamer, keuken met inbouwapparatuur en garage. Op de verdieping bevinden zich een pas aangelegde badkamer met toilet, ligbad als hoekopstelling, wastafel, doucheruimte met drain (2012 voorzien van vloerverwarming), overloop en 4 slaapkamers.
De woning is aangesloten op gas, water, elektra, riool en kabel-TV.
Voor de verwarming en het warmwater is een HR-combiketel in de woning aanwezig.

Schuur

Naast garage met overkapping is er nog een flinke schuur met elektrisch bedienbare overhead deur aanwezig. De schuur is gebouwd in 1990 en heeft een afmeting van circa 9 meter bij 15 meter. De schuur beschikt over een zadeldak dat gedekt is met vezelcement golfplaten. De gevels zijn opgetrokken uit een gemetselde borstwering die overgaat in damwandprofielplaten. De vloer bestaat uit beton. De schuur beschikt voor een deel over een bergzolder ondersteund met stalen spanten, het dak is volledig geïsoleerd met Dupanel platen. De muren zijn voorzien van spouw. De schuur is bijzonder geschikt voor het houden van paarden. De schuur is voorzien van water en elektra en toilet welke is aangesloten op het riool.

Weiland

Naast het ruime erf beschikt de locatie over een flink stuk weiland welke afhankelijk van de groei en beweiding kan in deelpercelen kan worden opgesplitst. Thans is de bestemming nu nog agrarisch, deze bestemming wordt door verkoper in overleg met de gemeente Heerhugowaard nog aangepast naar “woondoeleinden en agrarisch onbebouwd”.

Kom eens binnen kijken.

Locatie kaart

 

 

Nico Hoedjes

Nico Hoedjes

H3 Landelijk Vastgoed
Bobeldijk 109
1647 CL Berkhout

 

T : 0229-551033
F : 0229-551066
E : info@h3.nl

 
© H3 Landelijk Vastgoed   -